toggle navigation
Home
De kwaliteit
Superieure kwaliteit
Laag vetgehalte
Het product
Bereiding
Recepten
Braadtips
Duurzaam
NL
NL
FR
Recepten
paardenvlees op zijn best
< overzicht recepten
Tartare aller retour
Tartare aller retour
Ingrediënten (4 p.)
400 g paardentartaar
2 eierdooiers
1 el mosterd
1/2 bosje rucola
pijnboompitten
parmezaanse kaas
zout en peper
4 zongedroogde tomaten, in blokjes gesneden
4 augurkjes in blokjes
olijfolie
Bereiding
Maal het vlees fijn of snij het met de hand in fijne brunoise.
Voeg eierdooiers, mosterd, pijnboompitten, parmezaan, geraspte rucola, tomaten en augurken en olijfolie toe.
Meng tot een gladde massa.
Breng op smaak met zout en peper en verdeel zodat elke persoon 2 porties heeft.
Eén portie wordt koud geserveerd
Bak de tweede kort aan beide kanten in een hete pan met olijfolie.
Om het bord aan te kleden
licht gegrilde julienned lente-uitjes
Augurkenmayonaise: 2 eierdooiers, 2 el mosterd, 1 dl arachideolie, 2 el augurken en 1/2 tl kurkuma. Door de mayonaise mengen
1 sucrine: 1/2 gegrild of a la plancha, 1/2 rauw met vinaigrette.
8 kerstomaatjes in een pan met olijfolie, knoflook, suiker, paprikapoeder en tijm
1 fijn gesneden radijs gemarineerd in sushi azijn met suiker en peper
1 jonge wortel, dun gesneden en gezouten, gemarineerd in sushiazijn, suiker en sojasaus